G-Form Compression suojapaita

G-Formin patentoimalla teknologialla aikaansaatu kevyt, kestävä, joustava ja ohut suojapaita joka absorboi iskuenergiasta yli 90%. Erittäin mukava pitää päällä lajissa kuin lajissa eikä haittaa suoritusta. G-Form suojien iskunsuojaus ei muutu ajan kuluessa eikä lämpötilan vaihtelujen johdosta. Paita on myös vesipestäviä.

Compression paidassa suojamateriaalia on käytetty olkapäissä, kyljissä sekä rintalastan kohdalla.

Compression suojapaitaa löytyy koossa XXS-XXL keltaisena.

(OVH 159,99€) NYT 158,20€ 

G-Form Crash suoja shortsit

G-Formin patentoimalla teknologialla aikaansaatu kevyt, kestävä, joustava ja ohut suojashortsi joka absorboi iskuenergiasta yli 90%. Erittäin mukavat pitää lajissa kuin lajissa eivätkä haittaa suoritusta. G-Form suojien iskunsuojaus ei muutu ajan kuluessa eikä lämpötilan vaihtelujen johdosta. Suojat ovat myös vesipestäviä.

Shortseissa suojamateriaalia lonkan, pohkeiden ja häntäluun kohdalla.

Crash shortseja löytyy koossa XXS-XXL keltaisena.

(OVH 119,99€) NYT 118,50€  

G-Form PRO-X Polvi-, säärisuoja combo


G-Form Pro-X Combo mallissa on yhdistetty aikaisemmin erilliset polvi- ja säärisuojat. Combo mallin etuina on helpompi puettavuus sekä laajempi suoja-ala polven alapuolella. Materiaalit, ja ominaisuudet vastaavat aikaisempia malleja hengittävyyden ja paikallaan pysymisen osalta. Koot S-XL.G-Formin suojamateriaali sitoo iskuenergiasta yli 90%! Combo suojat istuvat hyvin jalkaan, eivät häiritse mitenkään liikkumista ja suojaavat silti erinomaisesti. G-Form tuotteet ovat myös konepesun kestävät!

(OVH 159,99€) NYT 158,20€

G-Form polvisuojat

G-Formin patentoimalla teknologialla aikaansaatu kevyt, kestävä, joustava ja ohut polvisuoja joka absorboi iskuenergiasta yli 90%. Erittäin mukavat pitää lajissa kuin lajissa eivätkä haittaa suoritusta. G-Form suojien iskunsuojaus ei muutu ajan kuluessa eikä lämpötilan vaihtelujen johdosta. Suojat ovat myös vesipestäviä.Polvisuojia löytyy koossa XXS-XXXL keltaisena tai mustana.(OVH 74,99 €) NYT 72,90€