KT Tape Pro kinesioteippi

Kinesioteippauson kuntoutus- ja ennalta ehkäisevässä hoidossa käytettävä menetelmä, joka edistää kehon luonnollista paranemisprosessia sekä tukee ja vakauttaa niveliä ja lihaksia niiden liikkeiden ulottuvuutta rajoittamatta. Kinesioteippaus vaikuttaa myös pehmeisiin kudoksiin ja pidentää manuaaliterapiasta saatavaa hyötyä.  

Täysin ainutlaatuisesta materiaalista valmistettu KT Tape tarjoaa lievitystä satoihin lihaksiin, niveliin ja jänteisiin liittyviin vammoihin ja auttaa kuntoutumaan niistä nopeammin.

KT Tape on erittäin kevyt, joustava, luja ja tehokas. Sen repeytymisvarmuus ja kestävyys ovat laajan insinöörityön ja tieteiden yhteistyötä. KT Tape on tuotemerkki, joka on tavallisten kuluttajien saatavilla ja jonka sekä lääkärit että urheilijat ovat hyväksyneet.

Lateksiton teippi herkälle iholle. Akryylipohjaisella lääkinnällisellä liima-aineella varustettu KT Tape ei ärsytä ihoa. Se tarkoittaa, että voit treenata ilman, että aiheutuisi tukisiteille ja tavallisille urheiluteipeille tyypillistä kutinaa.Esileikatut teippiliuskat

Esileikatut teippiliuskat tarjoavat lujaa tukea ja ne on mukavampi asettaa paikoilleen. Pyöreiden päiden ansiosta teippiliuskat kestävät kauemmin ja vaara, että ne tarttuisivat vahingossa johonkin, on pienempi.

Jokaisessa rullassa on kaksikymmentä 25 cm pituista teippiliuskaa. Liuskat ovat käyttövalmiita - leikkaamista ei tarvita. Rullassa on yhteensä 20 teippiliuskaa, joiden leveys on 5 cm.

25 cm pituisia teippiliuskoja käytetään 90% kliinisistä tapauksista. Enemmistö terveydenhoidon työntekijöistä käyttää harvoin pitempiä liuskoja. Jos on tarpeen käyttää lyhempiä liuskoja, voi 25 cm pituisen liuskan leikata puoliksi.

(OVH 23,90€) NYT 22,20€/ RULLA